SNABB START I FINLAND FÖR FRAGUS2007-07-04  |  Skriv ut artikeln

Fragus satsning i Finland går rekordsnabbt. Mindre än en månad från det att kontoret i Finland öppnade har försäljningen startat.

Den finska marknaden för garantier är i sin linda med få aktörer och lite uppmärksamhet. Fragus satsning ligger rätt i tiden och bolaget hoppas på att driva marknaden enligt samma framgångsrecept som i Sverige och Norge.

- Med kompetent personal och starka samarbetspartners har vi huvudingredienserna som krävs för framgång även i Finland. Vi upplever den finska marknaden som mycket innovativ och målinriktad. Vi går en spännande tid till mötes där vi tillsammans med vår samarbetspartner Santander Consumer Finance Oy ska nå vårt gemensamma mål att bli marknadsledande på respektive områden, säger Johan Kaltenbrunner, VD Fragus Group.

För mer information kontakta

Johan Kaltenbrunner
CEO, Fragus Group AB (publ)
+46 44 785 03 00
Johan.kaltenbrunner@fragus.se


Om Fragus Group AB (publ)
Fragus är Skandinaviens ledande garantiföretag med bilbranschen som huvudsaklig marknad. Fragus säljer och administrerar garantier för nya och begagnade fordon oavsett märke. Fragus är en naturlig partner för företag som genom mervärden ska skaffa sig konkurrensfördelar. Affärsutveckling sker löpande och innefattar även andra närliggande produkter och tjänster. Fragus har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark samt Finland. Fragus B-aktie handlas sedan 2005 på AktieTorget under tickernamnet FRAG B. ISIN-koden är SE0001601261. Order book ID är 32580. En börspost omfattar 500 aktier.
  fragus_publicDoc_101.pdf