PREMIÄR FÖR NY HEMSIDA!2007-08-03  |  Skriv ut artikeln

Klicka på bilden för förstoring
Premiär för ny hemsida!


Alexander Haegermarks karriär finns nu tillgänglig på www.alexracing.seRacerföraren Alexander Haegermark vill ge fans och media mer lättåtkomlig information om sin racingkarriär. Därför lanserar han nu en ny hemsida som innehåller all den senaste informationen om vad som händer på banan.Den nya hemsidan kommer ständigt att uppdateras med de senaste resultaten, aktuella tävlingar och andra racingrelaterade händelser. Dessutom finns ett stort mediaarkiv där intressenter lätt kan komma åt bilder och radioinspelningar samt läsa artiklar om Alexander.Där finns även länkar till andra racerförare, motortidningar och organisationer. Tanken är att hemsidan ska fungera som en central samlingsplats för hela klassen.– I dagens samhälle är det otroligt viktigt att synas om man vill etablera sig som racerförare. Den nya hemsidan är inte bara en heltäckande informationskälla för mina fans och pressen – den är också ett sätt att ge mina samarbetspartners mer medieexponering, menar Alexander.Hemsidan har tagits fram tillsammans med reklambyrån Victoria i Göteborg (www.victoriagbg.se). Victoria AB jobbar med att integrera företags marknadskommunikation. Uppdrag som utveckling och långsiktig förvaltning av internationella webblösningar och kampanjer är en av reklambyråns specialiteter.

– Det känns helt rätt att stötta Alexander. Han har, liksom vi själva och våra kunder, både en stark lokal koppling och ett internationellt fokus. Vi ser fram mot att följa och bidra till hans framgångar, säger Fredrik Rittberger, vd på Victoria Reklambyrå.Den nya sidan finns nu tillgänglig på www.alexracing.se.

– Jag hoppas att så många som möjligt tittar in där regelbundet för att ha koll på senaste nytt om min racingkarriär, säger Alexander. Själv laddar jag för fullt inför nästa tävling som går av stapeln 4-5 augusti i Zolder.För mer information:

Alexander Haegermark, + 46 (0)706-41 17 18, alex@alexracing.seAlexander Haegermark, 23 år från Göteborg är ett av Sveriges största racerlöften. Alexander är med i

Svenska Landslaget och tävlar för Kungliga Automobil Klubben. 2006 erövrade han silvermedaljen i

Formel Renault Nordic Series. Han har en andraplats i EM i Belgien i karting, Intercontinental C. I samma

klass är han svensk mästare 2002 och 2004. Säsongen 2007 tävlar Alexander i det Nordeuropeiska

Mästerskapet, NEC; serien vanns så sent som 2004 av Formel 1 föraren Scott Speed.Klicka på bilden för förstoring