BROFALK CAMARO CUP MÄSTARE 20072007-10-01  |  Skriv ut artikeln

Klicka på bilden för förstoring
Det var egentligen klart redan efter lördagens seger för Brofalk och PG:s utflykt i den lantliga myllan – Anders Brofalk har genom en perfekt blandning av jämnhet och aggresivitet vunnit årets mästerskap!

Trots seger i dagens race kunde inte PG knappa in tillräckligt utan slutade på andra plats – i sitt första år i Camaro Cup!
Kanske ligger det lite för mycket aggresivitet (eller lantbrukarblod) bakom den uteblivna förstaplatsen..?..

Jonny Gustavsson – den eviga trean – slutade (naturligtvis mycket passande) på tredje plats totalt och spräckte Bryntessons planer på att ockupera hela pallen.
Way to go, Jonny! Får vi se lite mer horn i pannan nästa år?

I dagens race slutade den tredje musketören i Bryntessonteamet – Magnus "Kroken" Krokström på en andra plats före en mycket glad Janne Aronsson som avslutade sin Camaro Cup-karriär på bästa sätt.
Kroken hamnade till slut på en total fjärdeplats – full av revanschlusta inför nästa säsong!

Avslutningsracet blev ytterligare en succé för Camaro Cup, med många fighter runt banan och en hel del närkontakt. Bland annat "glömde" Marcus Lundström att bromsa under en fight med Anders Brofalk, Chrille Nilsson letar fortfarande efter halva sin kaross och nykomlingen Stefan Jacobsson visade att det viss går att drifta med en Camaro. Varje varv!

Topptrion Camaro Cup:
1:a #69 Anders Brofalk
2:a #96 PG Andersson
3:a # 2 Jonny Gustavsson.

Klicka på bilden för förstoring