KROKSTRÖM KLAR FÖR BRYNTESSON 20082007-11-06  |  Skriv ut artikeln

Klicka på bilden för förstoring
KROKSTRÖM KLAR FÖR BRYNTESSON MOTORSPORT OCH CAMARO CUP 2008

Camaro Cup-teamet Bryntesson Motorsport har gjort klart med Magnus Krokström. Han kör en av teamets tre bilar 2008. Teamet fortsätter utveckla sin verksamhet och satsar stort även under kommande säsong. Krokström körde för teamet 2007 och slutade på en 4:e plats totalt i serien.
– Jag tycker Magnus gjorde ett stabilt jobb och är mycket nöjd med att han är med oss även nästa år. Vi har ett bra samarbete och jag vet att han vill förbättra sin totalplacering nästa år. Det är bra för Bryntesson Motorsport och bra för serien, säger teamchefen Tony Bryntesson med ett leende.

Jönköpingsbaserade teamet Bryntesson Motorsport satsade hårt 2007. Man utvecklade, på eget initativ, teknik för att kunna köra på miljöbränslet E85 och man drev tre bilar i serien. Tvåfaldige Juniorvärldsmästaren i rally, P-G Andersson, Camaro Cup-veteranen Anders Brofalk och Magnus Krokström som varit aktiv på hög nivå inom rallycross och racing. Resultaten lät inte vänta på sig och man belade platserna 2, 1 och 4 respektive i serien.
– Det känns som jag satsade rätt, säger Tony Bryntesson. Både vad gäller bränsle och förare! Om inte om vore, så hade vi tagit storslam! Det är ambitionen för 2008!

Till 2008 vill man göra både teamet och Camaro Cup ännu starkare.
– Vi kommer att jobba ännu mer med våra aktiviteter för publiken, säger Anders Brofalk, förare i Bryntesson Motorsport och ordförande i Camaro Cup-föreningen. Allt vi gjort i år har varit väldigt positivt och vi har förstärkt våra relationer, både med organisatörer och med samarbetspartners. Vi ser publik och fans som våra gemensamma kunder, det ska vi jobba vidare med!

Magnus Krokström har varit aktiv länge, men har inga planer på att sluta. Nu är det klart med ytterligare en säsong i Camaro Cup.
– Självklart vill jag vara med, säger Magnus. Jag skulle gärna varit lite högre upp i tabellen 2007, men framför allt så har det varit fantastiskt roligt att vara med i Camaro Cup och teamet! De har en ödmjuk attityd i depån, men backar inte för en rejäl fight på banan! Det tror jag är rätt. Jag ser verkligen fram mot att köra ett år till! Men jag ska inte bli fyra igen!


Klicka på bilden för förstoring