CAMARO CUP PÅ BILSPORTMÄSSAN 23-25/112007-11-07  |  Skriv ut artikeln

Klicka på bilden för förstoring
Årets Bilsportmässa går av stapeln den 23-25/11 i Stockholmsmässans lokaler i Älvsjö. Evenemanget arrangeras som en manifestation för svensk motorsport och är en finalernas final, för året som gått. Likaledes är det en start för 2008 och mässan kommer att visa en del av framtiden! Camaro Cup-teamet Bryntesson Motorsport har två Camaro racingbilar på plats och kan redan visa teamets nya spännande design.

– Nummer ett är att våra bilar och utrustning ska se bra ut. Nummer två att så många som möjligt ser oss, säger Tony Bryntesson, teamchef i Bryntesson Motorsport. Bilsportmässan är ett perfekt sätt att starta 2008! Vi har tillkännagivit två av tre förare, Anders Brofalk och Magnus Krokström, och nu är det dags att avslöja teamprofilen för 2008. Jag lovar att den är både spännande och läcker! Vi törs utmana, skulle man kunna säga!

På mässan kan besökarna även träffa förare och representanter för teamet och Camaro Cup. – Både jag och Magnus kommer att vara där för vårt team och flera andra förare har sagt att de ska dyka upp. Det finns alltid någon som kan svara på frågor och snacka lite racing i vår monter, säger Anders Brofalk.

Camaro Cup/Bryntesson Motorsport träffar ni i monter nr: C13:21.Klicka på bilden för förstoring