FRAGUS I CAMARO CUP ÄVEN 20082007-11-13  |  Skriv ut artikeln

Klicka på bilden för förstoring
Camaro Cup 2007 var en succé på alla plan. Ingen lämnades oberörd av de rafflande race klassen bjöd på med välfyllda startfält. Racet fortsatte i depån med barntimme där alla motorkids fick chansen att provsitta bilarna, bli fotograferade och tatuerade. Det har delats ut över 10 000 planscher, vykort, ballonger, flaggor och nästan 1000 barn (och vuxna) har blivit tatuerade, vem kan matcha det?

Det tog inte många helger innan vi insåg den otroliga responsen som Camaro Cup fick. Vid första tävlingen gick det knappt att komma fram för alla som ville provsitta, få autografer osv i Camaro depån. Vi förstod direkt att det kommer bli konkurrens om klassponsorplatsen för 2008. ”Silly season” har egentligen precis börjat men vi kan redan nu konstatera att i princip alla byggda Camarobilar har en agenda för 2008. Fortsätter det i samma takt kan det bli tal om kvalificering för att över huvud taget få plats i racen och allt detta redan i November! Unikt!

Camaro Cup har som första klass öppet deklarerat att alla bilar ska köras på E85 vilket inte låter så spektakulärt i våra tider MEN ser man på förutsättningarna att kombinera förgasare, katalysator, V8 och E85 förstår man vilket otroligt jobb som ligger bakom. Hade någon för ett år sedan sagt att Camaro Cup blir första klass på enbart E85 hade ingen trott på det.

Fragus är idag mest känt för att vara Nordens största leverantör av garantier till bilbranschen, nu tar vi även ett älgkliv in i traditionell försäkring där vi hjälper våra kunder att hitta och teckna billigast försäkring av de flesta typer av försäkringar.
Camaro Cup kommer att vara en stor del i vår marknadsföring av FRAGUS FÖRSÄKRINGAR 2008.
Vi är mycket glada över att vi även 2008 kan vara med Camaro Cup, vi har bara sett början på framgångssagan…….

Richard Berggren


Klicka på bilden för förstoring