NORRLANDS CUSTOM SAMARBETAR MED BRYNTESSON2007-11-20  |  Skriv ut artikeln

Klicka på bilden för förstoring
Camaro Cup-teamet Bryntesson Motorsport har etablerat ännu ett starkt samarbete till säsongen 2008. Legendariska företaget Norrlands Custom, som arbetar med reservdelar till amerikanska, bilar har skrivit ett tvåårsavtal med det Jönköpingsbaserade trebils-teamet. Ambitionen är att förstärka kontakter med kunder och att närvara i den positiva miljö som Camaro Cup och STCC erbjuder.

Bryntesson Motorsport satsade stort under 2007. Man drev tre bilar med namnkunniga förare, man hade professionell design på teamets alla fordon och utrustning. Dessutom genomförde man omfattande aktiviteter med och för publiken. Ambitionen var både att skörda sportsliga framgångar och att attrahera samarbetspartners.

– Vi har en tydlig strategi i det vi gör, säger ägaren och teamchefen Tony Bryntesson. Det är kommersiella lagar som gäller och vi tar inga genvägar. Gör vi ett bra jobb så är vi attraktiva!

– Det är oerhört tillfredsställande att kunna tillkännage vår överenskommelse med Norrlands Custom. Det är ett bra företag som alltid varit förknippade med amerikanska bilar och vi har samma värderingar vad gäller kunder så det känns helt naturligt att vi jobbar tillsammans!

Norrlands Custom har funnits sedan 1971 och hela tiden har det handlat om amerikanska bildelar och tillbehör. Företaget har ett grundmurat gott rykte och efter ett nyligen genomfört ägarbyte har man bestämt sig för att utveckla företagets marknadskommunikation.

– Kontakten med våra kunder är det som allra viktigast och det är prioriterat, säger Joakim Lesser, företagets VD. Ett sätt att förbättra kommunikationen är att komma ut och möta kunder i positiva sammanhang. Bryntesson Motorsport, Camaro Cup och Norrlands Custom känns som ”the perfect match” – den perfekta kombinationen!

Camarobilar med Norrlands Custom-dekor kommer att kunna beskådas redan fredagen den 23/11. Då öppnas portarna till årets Bilsportmässa i Stockholmsmässans lokaler i Älvsjö. Bryntesson Motorsport närvarar med Anders Brofalk och Magnus Krokströms tävlingsbilar – med ny design för 2008!


Klicka på bilden för förstoring