KVALTÄVLING MED G PARTNERS I CAMARO CUP 20082008-01-07  |  Skriv ut artikeln

Klicka på bilden för förstoring
2008 års Camaro Cup kryddas med ytterligare ett tävlingsmoment – G Camaro Qualifying Cup. Förarnas resultat i kvalen före tävlingarna kommer nu att få större betydelse och inte bara ge placering i startuppställningen. Företaget G Partners och Camaro Cup har tillsammans tagit fram det nya konceptet.

I Camaro Cup arbetar man kontinuerligt för att utveckla klassen. Det handlar om allt från teknik, som t.ex. anpassning för E85-bränsle, till att skapa aktiviteter för publiken. Nu presenterar man en tävling i tävlingen, som man tror ska öka intresset för både publik, förare och samarbetspartners.

G Partners, som är en ledande leverantör av bilsportutrustning till de stora bilreservdels-kedjorna i Sverige, har arbetat fram tävlingen tillsammans med Camaro Cup. Bland annat kommer G Partners att stå för prisbordet i ”G Camaro Qualifying Cup”.

– För oss känns det mycket inspirerande att vara delaktiga i Camaro Cup. Vi ser att intresset för klassen är stort och utvecklingen är mycket positiv, säger Kjell-Åke Gunnarsson, VD på G Partners.

Föraren som är etta i kvalet inför varje tävling får 1 poäng, tvåan 2 poäng o.s.v. Alla årets kval räknas samman och den som har lägsta summan när säsongen är slut vinner. Näst lägsta summan blir tvåa o.s.v.

– En kul och bra ide från G Partners. Den ger våra förare ytterligare ett utmanade tävlingsmoment och det stämmer bra med våra ambitioner att utveckla klassen med hjälp av nytänkande. Tillsammans med G Partners kommer vi att få en riktigt intressant kvalsäsong, säger Jörgen Bengtsson Vice ordf. Camaro Cup.


Mera information om G Partners hittar man på:
www.gpartners.se

Mera information om Camaro Cup.
www.camarocup.comKlicka på bilden för förstoring