BRYNTESSON MOTORSPORT DRIVER GÄSTBIL I CAMARO CUP2008-01-28  |  Skriv ut artikeln

Klicka på bilden för förstoring
Bryntesson Motorsport driver gästbil i Camaro Cup 2008!

Den mycket lyckade satsningen med gästbil kommer tillbaka i Camaro Cup. Stjärnor som gästat klassen är bl.a Björn Wirdheim F1, P-G Andersson WRC, Daniel Carlsson WRC, Edward Sandström STCC, Tomas "Gullabo" Jansson och Samuel Hübinette världsmästare i drifting.

Team chefen i Bryntesson Motorsport Tony Bryntesson är hemlighetsfull när vi frågar vilka förare som aktuella som gästförare i år.
- Vi har klart med ett par namn, men jobbar med ytterligare några.

Samuel Hübinette var mycket snabb i somras kan han vara aktuell igen?
- Det var otroligt kul att få hem Samuel till Sverige och det skulle naturligtvis vara jättekul att få se honom köra vår bil igen, men jag har inte prata med honom om det.

P-G Andersson har ju fått WRC kontrakt med Suzuki, men körde Camaro i fjol kan vi få se honom i gästbilen?
- Det är jätte kul att P-G fått chansen i WRC och det är något han verkligen förtjänar. Vi har ofta kontakt med P-G och vem vet, passar schemat för honom så dyker han kanske upp i bilen.

Vi får hålla oss till tåls med vilka som kommer dyka upp som klassens gästförare, men Tony lovar att presentera namnen i god tid inför varje tävlingshelg.

Tävlingshelger man kan se gästförare i Camaro Cup (Körs i samband med STCC paketet)

17–18 maj Mantorp Park (Premiär)
14–15 juni Göteborg (Stadslopp)
12–13 juli Falkenberg (Västkustloppet)
16–17 aug Karlskoga (Kanonloppet)
30–31 aug Ring Knutstorp (Newsracet)
27–28 sep Mantorp Park (Final)Foto Delta Photo.se: Samuel Hübinette var en mycket populär gästförare i Camaro Cup. Här tillsammans med P-G Andersson och Anders Brofalk under Kanonloppet i Karlskoga.

Klicka på bilden för förstoring