ANGENÄMA PROBLEM I CAMARO CUP!2008-02-12  |  Skriv ut artikeln

Klicka på bilden för förstoring
I lördags, vid en informationsträff som passande hölls på Mantorp Park, kom det fram att klassen har ett problem. Ett angenämt problem… Och självklart kom det också fram positiva saker.

Problemet är att få, om ens några, bilar finns tillgängliga för försäljning när det går mot vår för Camaro Cup! Som tur är, byggs det några nya bilar och vi kommer få ett rekordstort startfält i årets RM-serie.

RACEMANAGER
En positiv nyheter är att klassen numera har en Racemanager – Danne Pettersson. Racemanager kommer få ett stort inflytande över klassen under racehelgerna.

SVT24 SÄNDER CAMARO CUP
Sammandrag från helgernas STCC- och Camaro Cup-race kan man se kl 21.15, direkt efter Sportspegeln. En jättebra kanal och en jättebra sändningstid!

HELA KLASSEN KÖR PÅ E85
Camaro Cup, första klassen med miljökonverterade förgasarmotorer. Förra säsongen var ett provår för klassen då flera team använde miljöbränslet och från och med i år kör alltså hela startfältet på E85.

CAMARO CUP SOM MLJÖKLASS KÖR STADSRACET I GÖTEBORG
Många kallar Göteborgs Stadsrace den största motorsporthändelsen i modern tid i Sverige! Ett race där bara miljöanpassade bilar får delta – sådana som Camaro Cup! Vi är stolta över att vi kvalificerat oss för detta!

RIKSMÄSTERSKAP
Camaro Cup har utvecklats mycket positivt och i år har klassen förärats RM-status av Bilsportförbundet. En verklig milstolpe i klassens långa historia!

20-ÅRSJUBILEUM
Uppgångar och nergångar, men nu siktar vi på ett riktigt toppår! Tänk att det kan hända efter 20 år.

Klicka på bilden för förstoring