PATRIK FLODIN GÄSTFÖRARE I CAMARO CUP2008-04-14  |  Skriv ut artikeln

Klicka på bilden för förstoring
Patrik Flodin gästförare i Camaro Cup på Mantorp 17-18 maj.

Patrik Flodin kommer att vara första gästföraren i årets Camaro Cup. Patrik blev i dagarna utsedd till 2007 års bästa idrottutövare i Hälsingland. Vidare är det klart att han ska köra Brittiska rallymästerskapen 2008 där han är kontrakterad för det engelska Subaru-teamet TEG Sport. Teamet kom i fjol tvåa i British Rally Championship (som det heter på engelska). I Sverige kommer vi att kunna se Patrik i Camaro Cup på Mantorp 17-18 maj.

Tony Bryntesson, teamchef i Bryntesson Motorsport, är mycket nöjd med att kunna presentera Patrik Flodin som årets första gästförare i teamet och Cupen.

– Patrik är en ambitiös och skicklig förare som vi kommer att få se mycket av i framtiden. Jag blir inte förvånad om han gör P-G Andersson sällskap i WRC om något år. Att han kör som gästförare ligger också i linje med vårt tänk att bredda motorsporten och få in fler rallykillar i banracingen.

Patrik ser positivt på chansen att köra gästcamaron på Mantorp Park.

– Jag är mycket glad att få erbjudandet av Bryntesson Motorsport. Jag vet att det är ett bra team och jag kommer att få alla resurser för att lyckas. Camaro Cup har utvecklats enormt och det är många duktiga förare och team i klassen. Men jag tror jag har bra chans till toppresultat och skall göra allt för att leva upp till teamets förväntningar, säger Patrik.


Klicka på bilden för förstoring