KROKSTRÖM & BROFALK DOMINERADE I FALKENBERG2008-07-14  |  Skriv ut artikeln

Klicka på bilden för förstoring
Krokström segrade i söndagens Camaro Cup-race på Falkenberg.

Magnus Krokström och BMS-teamet kunde inte få en bättre start med den nya bilen, efter kraschen i Göteborg. Med en andraplats i lördags och seger i söndagens race klättrade han upp på en andraplats i Camaro Cups RM-serie.
– En fantastisk arbetsprestation av teamet med den nya bilen. Inte svårt att köra när bilen fungerar så här bra, säger en mycket nöjd Magnus Krokström.

2:a i söndagens race blev lördagsvinnaren Andes Brofalk. Från startruta 10 stod Brofalk för dagens uppkörning och kunde lägga ytterligare poäng till sin mästerskapsledning.
– Vi har haft en mycket bra helg och jag har i år ett mycket starkt mekanikerteam runt mig. Vi jobbar väldigt bra tillsammans och har hittat en mycket bra balans i bilen. Jag ser fram emot nästa race och tror vi kommer att vara med och slåss om seger igen.

Bernhard Kongsrud fortsätter att leverera toppresultat och körde in som 3:a trots bränsleproblem på de sista varven. Bernhard är nu trea i RM-tabellen och är med i jakten om RM-kronan.
– Idag hade vi både otur och tur. Jag kom i mål med krånglande bränslesystem men utan problem hade det sämst blivit en andraplats före Brofalk och det skulle ju varit bättre för tabelläget.

Klicka på bilden för förstoring