BMS JUNIOR CHALLENGE2008-07-23  |  Skriv ut artikeln

Klicka på bilden för förstoring
Bryntesson Motorsport som driver fyra stycken Camaro bilar i Camaro Cup har tagit ytterliggare ett steg i sin satsning inom Svensk Motorsport.

Den nya satsningen som vi kallar JUNIOR CHALLENGE kommer att innebära att vi har startat ett samarbete med Richard Edberg en ung lovande Kartingtalang från Jönköping. Richard är 16år och tävlar för Jönköpings Karting Club i klassen ”Mini 85cc”. Richard kommer att bli den femte föraren i teamet och Go karten kommer att bära Bryntesson Motorsports numera välkända design.

I första hand kommer Richard att få hjälp av teamet med mentorskap bland annat från våra meriterade förare Magnus Krokström och Anders Brofalk som har en lång racing bakgrund både från STCC, Rallycross samt Långlopp och inte minst Camaro Cup.

Team Chefen Tony Bryntesson som hållit på med racing i mer än 30 år kommer att tillsammans med övriga i teamet lägga upp ett program för Richard där han får ta del av hur man öppnar upp kontakter med företag och sammanbets partners, samt hur man strategiskt skall arbeta för att komma vidare i sin karriär.

Richard har en mycket stor potential och med vårt JUNIOR CHALLENGE arbete kommer vi hjälpa honom framåt i sin racingkarriär, samtidigt som det är en stor utmaning för vårt eget team att arbeta fram denna JUNIOR CHALLENGE satsning.

Mera information om Bryntesson Motorsport Teamet och om Richard Edbergs framfart på racerbanorna finns på vår hemsida.
Länk: http://www.bryntessonmotorsport.com

Klicka på bilden för förstoring