CAMARO CUP-AKTUELLE SAMUEL HÜBINETTE ÄR HET I USA2008-08-11  |  Skriv ut artikeln

Klicka på bilden för förstoring
Camaro Cup-aktuelle Samuel Hübinette är het i USA – övertog i helgen ledningen i Formula D Championship!

Kanonloppet i Karlskoga nästa helg kommer att se mycket intressanta Camaro Cup-tävlingar. Serien har passerat halvtid och det börjar bli allvar. De nya förarna för året, t.ex. Mikael Granberg och Mikael Wärn, visade i senaste racet i Falkenberg att man nu är med på allvar i kampen om segrarna. De etablerade förarna som Anders Brofalk, Magnus Krokström, Bernhard Kongsrud och Ole-Martin Lindum får se upp! Och som om inte det var nog, så kommer det en het gästförare i form av Samuel Hübinette, till Karlskoga. Samuel gör en mycket stark driftingsäsong i USA och leder Formula D-serien. Förra året gästade han Camaro Cup och BMS-teamet på just Karlskoga och var i ledning i tävlingen när han tyvärr fick bryta med trasiga bromsar. Samuel har lovat revansch i år och kommer att satsa allt för vinst!

Serieledande Anders Brofalk ser fram mot tävlingarna.
– Vi har ett fantastiskt samspelt team i år och körningen fungerade verkligen bra senast på Falkenberg. Det är extra roligt att Samuel kommer hem och tävlar med oss igen. Vi hade en riktigt bra kamp förra året innan han tyvärr fick bryta. Jag tror vi har bra möjligheter att ta många poäng på Karlskoga. Jag vann ju båda racen i fjol så självförtroendet är på topp. Inte ens en het Krokström kan ändra på det.

Ole-Martin Lindum har haft en jobbig första hälft av säsongen men är på gång ordentligt och Lindum ser fram mot Kanonloppet.
– Jag var snabb i Falkenberg, förra racehelgen. Tyvärr krånglade det lite på kvalet för oss, men jag hade bra racefart. I racet utmanade jag för ledning när en styrspindel brast och då var det slutåkt där. Jag har bra minnen från Karlskoga och jag tror att vi kommer att ha stor chans till framskjutna placeringar i helgen.

Hela Camaro-gänget förbereder sig för spännande tävlingar och Karlskogabanans karaktär brukar bjuda på roliga och publikfriande Camaro Cup-tävlingar. Passa på att boka helgen för Kanonloppet!

Mer info om Samuel Hübinette och drifting på:
www.samuelhubinette.com

Aktuell ställning i Camaro Cup
1. Anders Brofalk 50 poäng
2. Magnus ”Kroken” Kroktröm 36 poäng
3. Bernhard Kongsrud 32 poäng
4. Mikael Wärn 23 poäng
5. Ole-Martin Lindum 20 poäng
Länk: http://www.samuelhubinette.com

Klicka på bilden för förstoring