NYTT INHOPP FÖR ALEXANDER HAEGERMARK I CARRERA CUP2008-08-15  |  Skriv ut artikeln

Klicka på bilden för förstoring
I helgen körs det anrika Kanonloppet på Karlskoga Motorstadion. Efter en mycket framgångsrik debut i Carrera Cup Scandinavia under Göteborg City Race tidigare i somras, får nu Alexander återigen förtroendet att köra ett lopp för Danielsson Motorsport. Fragus Försäkringar går till detta lopp in som huvudsponsor.

– Det ska bli riktigt roligt att få köra Porschen igen. Den här gången hoppas jag att alla bitar faller på plats och att jag kan visa mig högt upp i listorna konstant, säger Alexander

Efter teamets senaste resultat på Falkenberg med två pallplaceringar tror teamets förarcoach, Alx Danielsson på en framskjuten placering;
– Vi vet att både bil och förare har potential att vinna så vi kommer att göra vår bästa för att fortsätta vår positiva trend tillsammans med Alexander.

Till Kanonloppet går också Fragus Försäkringar in som huvudsponsor på bilen.
– Som samarbetspartner till Alexander såg vi denna tävling som en perfekt möjlighet att marknadsföra nya Fragus Försäkringar till helt rätt målgrupp, samtidigt som det är en unik möjlighet för Alexander att visa upp sig på hemmaplan, säger Richard Berggren, Marknadschef på Fragus Försäkringar.

Tävlingarna sänds live i SVT2 klockan 13.50 på söndag.


Om Fragus Försäkringar
Fragus Försäkringar är ett enkelt webbaserat verktyg som gör jobbet åt dig. Vi söker upp den billigaste premien till dig från flera olika försäkringsbolag. Vi hjälper dig även att teckna försäkringen. Våra försäkringar ska vara enkla att förstå, enkla att teckna och ge kunden en maximal trygghet.

Om Carrera Cup Scandinavia
Carrera Cup Scandinavia erbjuder i år ett mycket namnkunnigt startfält, och konkurrensen kommer att bli hårdare än någonsin tidigare. Bland deltagarna utmärker sig - förutom fjolårssegraren Edward Sandström – bland andra Prins Carl Philip, speedwaylegenden Tony Rickardsson och F1-aktuelle Alx Danielsson.

Mästerskapet tillämpar ett enhetsreglemente, och bilarna är identiska. Motorerna utvecklar omkring 400 hk och kraften överförs till drivhjulen via en sekventiell växellåda. Tävlingarna sänds live i SVT2, och det mediala intresset för serien har under säsongen varit massivt. Carrera Cup Scandinavia är en av supportklasserna i det välkända STCC-paketet, och drar nytta av all extra uppmärksamhet som detta innebär

Klicka på bilden för förstoring