CAMAO CUP FINAL I HELGEN!2008-09-26  |  Skriv ut artikeln

Det glada Camarogänget samlar kraft inför årets sista uppgörelse, finalen på Mantorp Park den 27-28/9. Serien är långt ifrån avgjord och hela 4 förare kan vinna det ärovördiga Camaro Cup Championship! 6 man kan ta andra plats!

Regerande mästaren, Anders Brofalk som kör för Bryntesson Motorsport, ser stark ut och leder mästerskapet. Hans största fasa är att drabbas av tekniska problem.
– Vi har sett att mycket kan hända även om våra bilar är driftsäkra. Jag har försökt tänka efter och gå igenom allt på bilen riktigt noga. Hittills har vi haft bra koll. Hoppas det håller i sig.

Bakom Anders är det hårdare om andraplatsen. Michael Wärn, Magnus Krokström och norske Ole-Martin Lindum ser starkast ut på pappret, men Jonny Gustavsson, Marcus Lundström och Berhard Kongsrud har teoretisk chans att knipa medaljer.
– Camaro Cup är som ett surrande getingbo, säger Michael Wärn. Det är så många som kommer att ta alla chanser att visa vad de går för i helgen. Ska man ta pallplats i mästerskapet måste man göra allt rätt. Det är stenhårt och ska bli riktigt kul!

Camaro Cup kör två race under helgen. Race 1 på lördag eftermiddag och Race 2 på söndag förmiddag 10.30. Sin vana trogen har man, som grädde på moset, bjudit in en välmeriterad gästförare. Denna gång är det svensk-amerikanske Niclas Jönsson/Nic Jonsson som kör bil 96. Det kommer garanterat att bli händelserika tävlingar i publikens smak!


Klicka på bilden för förstoring